Motociclist HĂRȚUIT în trafic de un șofer grăbit inițial, dar care și-a găsit timp de șicanări - VIDEO


Un motociclist a filmat un caz școală de șicanare în trafic, care s-a produs pe Calea Florești, la intrare în Cluj-Napoca și a continuat până la intersecția cu strada Câmpului.

Din imagini se vede clar cum conducătorul auto îl ”înghesuie” pe motociclist, deranjat că acesta circula pe mijlocul benzii. ”Du-te mă pe margine!”, i-a strigat bikerului, pasagerul din dreapta șoferului. 

Șicanările au început înainte de Podul N și au continuat, când șoferul l-a depășit din nou pe motociclist și circula, intenționat, cu viteză mică, pentru a-l intimida. La sensul giratoriu de la intersecția cu strada Câmpului, șoferul a pus și o frână bruscă, tot la intimidare. Din fericire, tensiunile nu au escaladat, situația detensiondu-se.

Motocilicstul poate face plângere la Poliția Rutieră, pe baza imaginilor, pentru a cere sancționarea șoferului. 

Sancțiunile pentru șoferii agresivi în trafic sunt de 6 până la 8 puncte amendă şi chiar suspendarea permisului pentru o perioadă de 60 de zile. Manevrele incriminate sunt schimbatul succesiv al benzilor pentru depăşirea coloanelor, claxonatul excesiv sau condusul pe trotuar. Șoferii pot primi și amendă Totodată, aceștia pot primi și o amendă.

Comentarii Facebook