Morții sunt DE VINĂ! Studenta Aura Ion a urcat în avionul prăbușit pe semnătura lui Adrian Iovan

 

Studenta Aura Ion a urcat în avionul prăbușit la Cluj pe semnătura lui Adrian Iovan.

 

Pilotul Adrian Iovan a semnat, dar procurorii nu au stabilit ce căuta studenta în misiunea de transplant, aşa că au cerut acte lămuritoare, informează România TV.

 

Studenta Aura Ion ar fi trebuit să aibă acordul comandantului garnizoanei pentru a merge în această misiune în calitate de voluntar, având în vedere că ea era studentă la Facultatea de Medicină Militară şi era încadrată ca militar. Aceasta nu ar fi putut să plece fără acordul comandantului, iar dacă a făcut acest lucru, atunci ea a încălcat consemnul.

 

Adrian Iovan a semnat în calitate de comandant al aeronavei.

 

Zeci de persoane au fost audiate deja în acest caz, urmând ca în fața lor să apară și fostul ministru de Interne, Radu Stroe.

 

Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa, în luna ianuarie, după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical s-a prăbuşit, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

 

La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor, studenta Aura Ion, pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Comentarii Facebook