Miercuri 24 Aprilie

Moldovean prins RUPT de beat la volan, în Someșeni. Nu avea nici permis


Polițiștii clujeni au depistat, duminică seară, un bărbat care s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu avea permis și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Republica Moldova, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în jurul orei 18.00, polițiștii au depistat l-au depistat pe acesta  în timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe strada Traian Vuia din municipiu, aflându-se sub efectul băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentratie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.


Comentarii Facebook