Miercuri 24 Aprilie

Moisin: Primarul Apostu nu mi-a cerut niciodata sa incalc legea VIDEO

 

Primarul interimar al Clujului, Radu Moisin, sustine ca ar colabora foarte bine cu Sorin Apostu, daca acesta s-ar intoarce in functie.


"Eu sunt jurist. Mie imi este mult mai usor din acest punct de vedere, pentru ca nu cedez chestiilor emotionale sau problemelor de imagini pentru ca nu am fost un foarte bun comunicator si un om care sa aiba o foarte mare carisma. Dimpotriva, nu mi-am construit aceasta imagini, ci chiar aceasta este a unui om mai tehnocrat, care mai mult lucreaza si mai putin comunica ceea ce lucreaza.

Fiind si jurist din punctul meu de vedere prezumtia de nevinovatie este una esentiala si asta o respect, dar in acelasi timp inteleg ca justitia isi face datoria. Tot ceea ce au insemnat solicitari ale organelor abilitate ale statului le-am pus la dispozitie, dar eu nu voi face niciodata comentarii pe tema dosarului in sine pentru ca nu sunt abilitat. Nu pot face abstractie de calitatea mea de servitor al clujenilor, pentru ca asta facem. Am fost viceprimar si sunt primar interimar, practic sunt angajat al Primariei de catre clujeni. Acesta este angajatorul meu, clujeanul. Nu este de datoria mea sa ma gandesc ca in timpul liber sunt si avocat suspendat la cerere si sa fac tot felul de speculatii. Daca intr-o zi o sa practic o sa fac si astfel de speculatii.

Cat timp domnul primar a stat in aceasta institutie eu am respectat legea. Nu mi-a cerut niciodata sa incalc legea", a spus Moisin.

El a fost desemnat primar interimar, in sedinta de miercuri, 30 noiembrie, fiind votat de 15 consilier, din 21 prezenti. Laszlo Attila a obtinut 5 voturi, iar unul a fost nul.

 

Vezi imagini din timpul sedintei...

Radu Moisin, noul primar interimar al Clujului! Laszlo Attila a obtinut 5 voturi Vezi ce a declarat Moisin VIDEO

Comentarii Facebook