Modificări la programul autobuzelor din Gilău. Gelu Topan spune că oamenii au cerut să se facă schimbări la orar


Comuna Gilău va fi legată de Cluj-Napoca cu autobuze, din luna ianuarie 2021. Primarul Gelu Topan spune că s-au făcut unele schimbări la orar, la cererea oamenilor. 

Ați reacționat la programul CTP anunțat și vă mulțumesc pentru toate opiniile exprimate. După ce le-am citit pe toate, am discutat cu conducerea companiei și am convenit să facem câteva mici modificări, în special la orarul de seară.

Cea mai importantă schimbare este introducerea unei noi curse, la 21:35, în zilele lucrătoare. Vedeți mai jos tabelul. Trebuie să știți că avem tot interesul să îmbunătățim programul în funcție de cerere; autobuzele sunt dotate cu sistem de numărare a călătorilor și în săptămânile următoare vom avea un tablou exact al necesarului.

Elevii și studenții beneficiază de transport gratuit. Dacă dețin deja carduri CTP, ei le pot încărca la automatele de ticketing cu traseul Gilău - Cluj-Napoca; dacă nu au, pot să obțină card la centrele de vânzare (le găsiți pe site-ul ctpcj.ro, la secțiunea ticketing), prezentând carnetul vizat pe anul în curs și cartea de identitate care să dovedească faptul că au domiciliul în Gilău - copie și original (în cazul în care nu au împlinit 14 ani, copie după cartea de identitate a unui părinte).

Pentru orice idei, solicitări, sugestii sau reclamații, vă punem la dispoziție o adresă de email: transportpublic@comunagilau.ro”, a precizat primarul Gelu Topan.

134212089_2694720744173582_5028702769481597426_n.png

Comentarii Facebook