Moarte suspectă în Deușu, comuna Chinteni. Fiica și-a lovit tatăl. Vecinii spun că a vrut să îl ardă


Un bărbat a fost găsit mort în satul Deușu, comuna Chinteni, marți, 8 iunie, în jurul orei 18.00.

Vecinii spun că a fost vorba despre crimă, dar încă lucrurile nu sunt clare. Bătrânul a fost lovit, dar nu se știe dacă aceste lovituri i-au provocat decesul. ”Fata și-a ucis tatăl și a vrut să îl ardă în grădină”, ne-a spus un vecin.

Incidentul s-a petrecut în satul Deușu, nr. 16, iar vecinii spun că fiica și-a ucis, de fapt, tatăl. 

Surse din cadrul postului de poliție au declarat, însă, că bătrânul a fost găsit întins în pat, fără suflare. ”Avem suspiciunea de omor, dar nu excludem nici varianta decesului din cauza unor afecțiuni mai vechi. Acesta a fost și lovit, dar până când nu vine certificatul medico-legal nu se știe nimic clar.  

Bătrânul era în pat și fiica era plecată de acasă la magazin. Acolo a avut o cădere psihică și a spart sticle. Patronul magazinului a chemat Poliția, iar femeia a fost dusă acasă, unde s-a constatat că victima era în pat, fără suflare”, au precizat sursele citate.

Bătrânul mai are o fiică plecată în străinătate, dar locuia în Deușu cu a doua fată, care, se pare, are unele probleme de sănătate. 

-----------

UPDATE

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 15.10, poliția a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie de 35 de ani, din comuna Chinteni, cu privire la faptul că tatăl acesteia s-ar afla decedat în locuința de domiciliu a celor doi.

La fața locului s-au deplasat cu celeritate echipaje medicale și de poliție, iar ca urmare a investigațiilor primare întreprinse a reieșit faptul că în cursul aceleiași zile, pe fondul unui conflict spontan între apelantă și tatăl său, aceasta ar fi exercitat acte de agresiune prin aplicarea unor lovituri cu un obiect contondent, ulterior survenind decesul bărbatului de 68 de ani.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, iar rezultatele necropsiei au relevat faptul că moartea este neviolentă.

Femeia de 35 de ani a fost prezentată magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, față de aceasta fiind dispusă măsura internării medicale provizorii.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie sub forma lovirilor sau a altor violențe, cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj”, precizează Poliția Cluj.

Se pare că fiica și-a lovit tatăl cu o sticlă în cap.

Comentarii Facebook