Miercuri 24 Aprilie

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, și-a făcut concediul în Rusia cu politicieni PSD - FOTO

 

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei, și-a făcut concediul în Rusia cu politicieni din PSD.

 

La excursie a luat parte președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, șefi de instituții publice, primari și o suită de preoți.

 

Vacanța din prima parte a lunii iunie trebuia să fie secretă, dar o serie de fotografii au fost făcute publice. Președintele de Consiliu Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a plecat cu toate că șeful lui de partid, Victor Ponta, era în acea perioadă în cea mai fierbinte perioadă, fiind sub lupa DNA.

 

Grupul a vizitat mai multe mănăstiri și biserici din Rusia, având parte și de o croazieră pe răul Moscova și de una pe Lacul Ladoga. Pelerinii nu au ignorat nici mormântul lui Fedor Dostoievski, cel mai cunoscut scriitor al Rusiei, dar nici ziua națională a țării, pe care au marcat-o în Piața Roșie din Moscova, scrie bistriteanul.ro.

 

Unele surse spun că cei care au participat la excursie au avut interdicție să posteze fotografii din pelerinaj pe Facebook sau pe alte rețele de socializare.

 

Singurul care a vrut să împărtășească cu credincioșii experiențele avute a fost arhimandritul Dumitru Cobzaru din Cluj-Napoca, care a postat pe blogul său sute de fotografii.

Comentarii Facebook