Mitropolitul Bartolomeu a inceput investigatiile medicale la Clinica AKH din Viena

IPS Bartolomeu, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, a ajuns cu bine la Viena, iar doctorii au inceput investigatiile medicale pentru boala cardiaca de care sufera.

 

"IPS a ajuns cu bine la Viena si a inceput investigatiile cardiace. Specialistii din Romania l-au sfatuit pe inaltul ierarh sa mearga la Viena, iar acesta a acceptat. Avem o foarte buna si veche colaborare cu medicii de la spitalul AKH din Viena. Nu ma refer strict la mine si colegii clujeni, ci si la medicii din celelalte centre universitare", a declarat pentru Mediafax profesorul Mihai Lucan, seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal din Cluj, unde Mitropolitul a fost internat in ultima perioada.

 

IPS Bartolomeu a fost internat la Institutul clujean in 22 decembrie, dar pentru ca starea lui de sanatate s-a inrautatit medicii au recomandat continuarea investigatiilor in clinica din Austria. Mitropolitul Clujului va face la Viena un examen de specialitate de maxima siguranta, care nu poate fi facut in tara.

 

Mitropolitul Bartolomeu a fost transportat cu un avion particular in Viena vineri seara. VEZI AICI IMAGINI!

Comentarii Facebook