Miercuri 24 Aprilie

MITĂ la Inspectoratul Școlar Cluj! Tunde Peter, inspectorul general adjunct, a fost REȚINUTĂ - FOTO

 

Inspectorul general școlar adjunct Cluj, Tunde Peter, a fost reținut pentru luare de mită.

 

Procurorii DNA Cluj au găsit într-o cutie aflată pe biroul oficialului ISJ Cluj suma de 400 de euro, iar pe bancnote era marcat cuvântul MITĂ.

 

Banii ar avea legătură cu examenele de la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Nu se știe dacă Tunde Peter a facilitat obținerea unor note mai mari, dar procurorii DNA Cluj vor afla mai multe detalii după audieri.  

 

Tunde Peter a fost desemnată la sesiunea din vară președintele Comisiei de bacalaureat din județul Cluj, dar în urma unor suspiciuni a fost retrasă, precizează unele surse din cadrul Inspectoratului. Acum a fost desemnată membru în singura comisie de Bac. 

 

Citește AICI câți bani a primit Tunde Peter pentru note mai mari la BAC.

 

Fiul lui Tunde Peter, Peter Pal, este consilierul primarului Cluj-Napoca. La rândul ei, Tunde Peter a fost puternic susținută de UDMR de-a lungul ultimilor ani. 

 

Tunde Peter are datorii mari la bănci, având credite de aproape 90.000 de euro. Ea a avut în 2013 un venit de 44.087 lei, iar soțul ei de 24.227 lei, de la Aeroportul Internațional Cluj.

 

Cei doi dețin 2 terenuri în Feleacu, de 1800 de mp, și în Cluj-Napoca de 149 mp. De asemenea, mai au trei locuințe în Cluj-Napoca de 93 mp, 108 mp și 115 mp.

Comentarii Facebook