Duminica 28 Aprilie

Mircea Bravo, prima declarație după accidentul din Bihor: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”


Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat, luni, într-un accident rutier în judeţul Bihor, unde a intrat cu maşina într-un stâlp de energie electrică. Comediantul clujean a venit la scurt timp cu primele declarații în urma acestui incident.

„Astăzi am avut un accident de mașină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. 

Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drugtest au ieșit negative. 

Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a transmis comediantul clujean pe o rețea de socializare.

„Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş s-a constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis Poliția Bihor.

Poliţiştii au precizat că în urma accidentului rutier o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent uşoare. Mircea Bravo a fost testat de către poliţişti atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative, așa cum precizează și vloggerul.

Comentarii Facebook