MINUNE la Cluj. Copil de patru ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc și nu a pățit nimic


Un copil de 4 ani a căzut de la etajul trei al unui bloc de pe strada Jiului.

În jurul orei 19:30, Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre faptul ca un copil minor, in vârstă de 4 ani, a căzut de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Jiului.

Fetita în vârstă de 4 ani aflată în grija bunicilor, ar fi fost așezată pe pervazul interior al ferestrei, rezemată de plasa de tantari. Aceasta a cedat, iar minora a cazut de la etajul trei pe pământ”, precizează Poliția Cluj.

La fața locului se afla echipaj SMURD. ”Un echipaj de pompieri și unul SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a căderii de la înălțime a unei fetițe (cca 4 ani) pe strada Jiului din municipiul Cluj-Napoca.

Fetița a primit asistență medicală de urgență și a fost transportată în stare de conștiență la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Fetița a căzut pe o suprafață care a atenuat impactul. ”Era deja înapoi în apartament în momentul când au ajuns pompierii. Din ce spuneau persoanele aflate la locul evenimentului fetița a căzut pe pământ, fără să-i fie atenuată căderea”, precizează salvatorii.

Comentarii Facebook