Minor reținut de polițiști la Cluj. A intrat peste o bătrână în casă, a bătut-o și i-a furat banii



Un minor a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, acesta fiind suspectat că ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei persoane şi că i-ar fi sustras acesteia bani, după ce ar fi agresat-o.

La data de 15 martie a.c., poliţiştii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Gherla au depistat şi reţinut, un minor, de 17 ani, din comuna Vultureni, bănuit de tâlhărie calificată”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii aui fost sesizați cu privire la faptul că în seara zilei de 14 martie, o femeie, de 80 de ani, a fost agresată de un tânăr şi i s-ar fi sustras bani.

Din cercetări a reieşit că minorul ar fi escaladat gardul care împrejmuia curtea unui imobil din comuna Aşchileu şi, fără consimţământul proprietarei, ar fi pătruns în bucătăria de vara a locuinţei. Acesta ar fi agresat fizic victima şi, prin ameninţări, ar fi determinat-o să-i dea banii pe care îi deţinea.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook