Minor de 13 ani din Gherla, dispărut de acasă! L-aţi văzut? - FOTO

 

Un minor de 13 ani a dispărut din municipiul Gherla la data de 26 martie 2013. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia.

 

La data de 26 martie 2013, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată cu privire la faptul că  SZILAGYI  DAVID DANIEL de 13  ani a plecat de la domiciliu din data de 26 martie 2013, ora 7.30,  şi nu s-a mai întors.

 

Semnalmentele persoanei dispărute: Înălţime 1,75 m, greutate 70 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochii căprui, nasul drept, buzele subţiri, bărbia rotundă, tenul alb, părul şaten. În momentul dispariţiei, minorul  era îmbrăcat cu o geacă tip fâş de culoare roşu cu albastru, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, în picioare purta o pereche de ghete din piele de culoare maro. Purta asupra sa o geantă tip laptop în care avea caietele şi manualele şcolare.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook