Mihai Sturzu, ex Hi-Q, râde de Cluj, ”unde e forte, forte fain”: O să zburați în p..ă cu satelitul, că la New York nu aveți cum


Mihai Sturzu, ex Hi-Q, a șters pe jos cu Clujul într-un vlog pe care l-a postat pe YouTube. A râs de naivitatea clujenilor care laudă orașul orice ar fi și s-ar întâmpla. 

Clujenii, Domne, Domne, ce fain în la Cluuj”, l-au invitat pe Evgheni Plusenko la un spectacol. Au organizat ei acolo un patinoar, doar că le-a ieșit piscină. Clujul, care e un oraș așa de fain, cu oameni foarte faini și toți sunt deștepți, n-a fost în stare că facă un patinoar. Evgheni Plusenko când făcea un salt a căzut pentru că a călcat cu patina o țeavă de apă, mă. Atât de deștepți sunt că au organizat un patinoar plin cu bălți. 

Mesajul organizatorilor ”Kings on Ice”, după scandalul de la Cluj: Vina exclusivă este a firmei de producție a patinoarului - VIDEO

Eu am și stat la Cluj câteva luni și am observat isteria asta cu ”Domne, cât de fain îi la Cluj!”. Nu poți să spui unui clujean, nu de rău, ci o semi-critică, că te ia. ”O, dar e forte, fain la Cluj, îi forte, forte fain!”. Mă, și a apărut acum un articol că Târgul de Crăciun de la Cluj e, dacă nu cel mai frumos, e printre cele mai frumoase din Europa. Bă, ce s-a umflat orezul în clujeni, mă băiatule. Azi prietenul meu clujean a pus un articol că s-a aflat că Primăria Cluj a plătit 100.000 de euro (n.red. Gabriel Oniga, membru Pro România a scris că s-a plătit 10.000 de euro) pentru titlul ăla de căcat că Târgul de Crăciun e cel mai fain”, a comentat Mihai Sturza.

Acesta a spus că a și locuit la Cluj-Napoca, anul trecut, timp de 2 luni. 

Am stat la un hotel în cartierul Bună Ziua și am văzut cum sunt blocurile. Păi blocurile sunt la câțiva metri unele de altele, nu au soare, dar clujeanul e pregătit să dea acolo mii de euro pe metru pătrat. Pentru că e ”forte, forte fain!”.

Le-am spus că nu se poate circula, că e bară la bară, dar au început: ”No, e oraș mare. Așa e la metropolă, e forte, forte fain! Și domnul Boc, ioi”. Atât sunt fraieri ăștia cu Boc și campaniile lui foarte ieftine. L-a surprins un trecător pe Boc cum dădea el zăpada de pe balustrada balconului Primăriei: ”Ioi, no, ce fain îi domnu Boc, tulai Doamne, cum dă el zăpada!”. Bă, voi sunteți nebuni, eu aș fi nefericit ca primarul să dea jos zăpada. Primarul are altă treabă”, a mai spus Mihai Stuza.

Acesta a criticat și putoarea de la Groapa de gunoi a orașului, care afectează Aeroportul.

Bă, dar pute la Aeroport vara, seara, de nu poți sta. Dar nu le poți spune clujenilor că încep: ” No, nu miroase chiar fain, da e pentru că acolo e groapa de gunoi. No, asta îi, da îi fain și avem aeroport și o să zburăm de pe Aeroportul de la Cluj” în p..ă cu satelitul că la New York nu aveți cum. Nu poți să le spui nimic, sunt ceva extraordinar”, a relatat Sturzu. 


Comentarii Facebook