Mihai Seplecan are un mesaj PLAGIAT pentru fetele ”second-hand” pline de VICII, care îl supără pe Dumnezeu

 

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, aflat la un pas de a se alătura unei mănăstiri, transmite un mesaj fetelor ”second hand”, care l-au uitat pe Dumnezeu.

 

Mesajul scris pe pagina personală de Facebook, în 3 ianuarie, este copiat în bună măsură din alte surse, care nu sunt citate. Prima parte a mesajului, de la ”Multe fete din România cad victimă păcatului” ... și până la ”ar cine-şi taie craca de sub picioare… E în aer!”, este copiat din ciresarii.ro ”Scrisoare pentru fete, de Dragobete – Nicolae Geantă”.

 

Probabil și restul mesajului este inspirat din diverse surse. Mihai Seplecan este judecat și pentru că și-a falsificat diploma de licență, folosind-o pentru a se angaja în diverse instituții publice.

 

Multe fete din România cad victimă păcatului cu aromă de rom şi efecte toxice: sexul înaintea căsătoriei… Dar trebuie să vă avertizez: nu vă jucaţi cu dragostea! N-o stârniți și n-o chemați insistent. Pentru că, spunea Solomon, „e mai tare ca moartea!”. A gustat careva dintre voi din moarte?

 

Vă scriu fetelor, pentru că unele dintre voi aţi ajuns să justificaţi că “păstrarea fecioriei ţine de legendă”. Apoi, vă revoltaţi pe Dumnezeu pentru că nu vă ajută să vă măritaţi. Sau dacă vă căsătoriţi, vă revoltaţi că n-aţi făcut-o cu partenerul potrivit! Să ştiţi că bărbaţii ideali pe care îi căutaţi nu vor dori niciodată fete de “second-hand”.

 

Vă scriu, pentru că societatea noastră încearcă să vă convingă că păcatul nu e păcat, că viciile nu sunt vicii, că normalul e anormal. “În situaţia extremă vă poate da cu şampon pentru creier, vă poate amorţi conştiinţa”, scria cineva. Dar, nu are puterea să vă curăţe sufletul, nu vă poate reda frumuseţea lăuntrică. Să ştiţi, frumosul exterior trece, dar cel lăuntric dăinuieşte.

 

Vă scriu, pentru că “media” vă provoacă să vă arătaţi ce aveţi mai frumos. Fustele mai sus, mai sus, mai sus, sau body-urile mai jos, mai largi, mai despicate. Farmecul vostru e mai frumos cu cât ascundeţi mai mult. Nurii nu vă sunt singura atracţie. Frumuseţea intimă arătaţi-o numai unuia singur… Să ştiţi că, fără să vreţi, reuşiţi să nu mai impresionaţi băieţii. Pentru că, au văzut tot ce era de văzut!

 

Vă scriu fetelor, pentru că generaţia Facebook vă împinge să vă etalaţi viaţa privată în public. Şi, aţi ajuns să vă faceţi cunoscut necunoscutul pe net, ca pe nişte rufe intime întinse pe sârmă. La drum. Unele vă mândriţi chiar cu defectele. Vă arătaţi cum sărutaţi băieţi, cum vă pipăie, cum ridicaţi pahare, inhalaţi ţigări, aveţi la ochi cearcăne de la machiajele de kilograme, purtaţi unghii false plătite cu sute de lei… Altele v-ascundeţi kile bune cu Photoshopul. Să ştiţi: vă înşelaţi singure! Iar cine-şi taie craca de sub picioare… E în aer!

 

E impardonabil să vă jucaţi cu propria viaţă. Să ştiţi: de Dumnezeu nu vă puteţi ascunde! Azi, voi cântăriţi alternativele care vă stau în faţă: să fugiţi de Iisus – alegând o familie în care să vă lipsească binecuvântările sale, sau să vă adăpostiţi în braţele Lui. A treia variantă nu există! Nu căutaţi fericirea fără Dumnezeu! Veţi duce o luptă cu Adevărul. Să ştiţi că este mai puternic decât voi!

 

Voi cele ce sunteti pline de iubire si afecțiune si căutați mult dragostea si iubirea, cele ce va dorita sa ajungeți sa va măritați, sa fiți soții si mame bune, doar ca iubirea nu este sex ca sa fim bine înțeleși, motivați tot timpul ca, daca, nu oferiți plăceri sexuale unui barbat, nu sta sau nu umbla cu voi. Oferiți-va atunci pe tava si nu va mai tot plângeți atat! Pe barbati i-ati invatat sa nu mai iubească, sa nu își mai dorească sa scoată o fata in oras, la in suc sau prajitura ci sa zica doar: unde mergem? La mine sau la tine? Sau mai usor si fără complicații, cu 50 de euro sau o plimbare cu o masina frumoasa, un parfum, o hăinuță etc., poate sa aiba absolut tot de la o femeie. Nimeni nu va condamna sau va critica, toti păcătuim si greșim dar importat este sa conștientizam, sa ne spovedim si sa luptam, sa nu mai facem ceea ce am facut. Exact cum spune parintele Arsenie Boca: 'Eu nu pot sa va mântuiesc ci doar sa va trezesc!'

 

Asa vreau si eu, ca voi sa va treziți, deoarece toate aceste pacate facute, ce raman nespovedite si cu un stil de viata ca inainte, pot duce la boli trupesti si sufletesti, stări de agitație si depresie, divorțuri si distrugeri de vieți personale sau a mai multor membri din familiile voastre. Si eu sunt un păcătos si am gresit, enorm de mult in viata dar suferinta a fost pe măsura. Ajungeți sa va măritați si va întrebați de ce copiii sunt bolnavi? De ce sotul nu va mai iubeste? De ce nu mai am acelasi sentiment de iubire ca prima data, etc?! Va spun eu de ce: cu fiecare act sexual se stinge atat iubirea si lumina din voi cat si cele ale partenerului. Bunul Dumnezeu a lasat dragostea si iubirea intre femeie si barbat, nu sexul si interesul. Omul ca si creație si rol al sau folosea si i-au fost lasate organele genitale pentru a se reproduce, nu pentru a crea un act de placere personală, afacere sau perversiune. Pai uitati-va la animale fac sex anal, oral sau in grup??? Oamenii au ajuns mai rau si sunt mai denaturați decat animalele, din nefericire. Nu permiteți si nu va vindeți sufletul pentru o poșeta, haina, bani, masini, case, etc! Sunt plăceri de moment si nu uitați ca suferinta este plata păcatului si a plăcerii! Silicoane, botoxuri, parfumuri, haine fițoase scumpe si provocatoare sunt doar de moment. Oricine îmbătrânește, cat despre bani nu mai zic nimic, cand moartea se apropie, in cele patru bucăți de lemn si la 2 m sub pământ nu duceți nimic cu voi doar faptele si pacatele neapovedite!

 

Daca un barbat va place si "va iubeste" asa, sa nu uitați ca tot timpul vin din urma altele mai tinere mai tunate si mai frumoase. Va căsătoriți si ajungeți din soție, amanta, copiii nu-i puteți alapta nu aveti timp sa-i educați și ajung golani deoarece mamele lor tot timpul au stat ore in sir la coafor si saloane, cafenele , cluburi si baruri etc.

 

Va scriu aceste cuvinte voua deoarce barbatii sunt mai indiferenti, nepasatori si insensibili, ei au ajuns asa ca voi le-ați permis. Nu mai ridicați coada asa usor, nu va depărtați picioarele la fiecare cadou primit, nu va aplecați sub birou pentru orice serviciu de secretara, nu provocați si nu dați nas. Traiti si va aranjați sa fiți iubite si plăcute Lui Iisus Hristos si Maicii Domnului. Credeți ca in acele vremuri nu exista destrăbălare? Poate mai mare ca si acum dar Maica Domnului a fost o femeie curată atat trupește cat si sufleteste, nu va murdăriti veșmântul alb primit la Sfantul Botez! 

 

'Cei ce in Hristos s-au botezat, in Hristos s-au îmbrăcat.'

 

Noi, inafara de trup avem sufletul care este Dumnezeiesc este lumina, iubire, energie iar prin contact sexual acea lumina se stinge in noi adica dispare iubirea si viata. Mai rau de atat, prin contact sexual pacatele, mizeria sufletesca cat si stările negative se transmit de la unul la altul iar cu cat ai mai multi parteneri sau partenere aceste stări sufletesti se si cumulează. De aceea si Dumnezeu in una din cele zece porunci zice: 'Nu desfrana!'

De aceea se zice ca uneori femeia simte cand bărbatul o Înșeală. Evident ca simte deoarece el merge la multe si la tot felul de femei, colectează tot ce este mai rau, vine acasa si ii transmite prietenei sau soției, astfel, apare, dintr-o data, cearta in casa, nelinistea, agitația stingandu-se, dintr-o data, iubirea dintre cei doi.

Aceasta mizerie sufleteasca nu dispare decat prin spovedanie, care, descarca si 'spala' sufletul, (direct sau indirect) persoanei care a savarsit pacatul (adica astfel ii transmite partenerei/ partenerului acea stare). 

 

Si Biblia aminteste de desfranata care a venit la picioarele lui Iisus, s-a spovedit, a plans si părandu-i rau de tot ceea ce a facut si-a schimbat total viata, ajungând chiar una dintre ucenicele Mantuitorului Iisus Hristos.

 

De ce credeți ca in Sfanta Scriptura scrie ca tinerii trebuie sa se căsătorească, sa aiba doar un partener de viata si sa nu pună pe primul plan actul sexual? Cum sunt legi lumesti, unde, daca le încălcam plătim, asa sunt si legi cerești, unde, la fel plătim daca le încălcam. Ne place sau nu ne place credem sau nu credem acesta este adevarul. Fiecare este liber sa faca ceea ce doreste cu viata, corpul si sufletul lui dar sa nu se plângă sau sa dea vina pe Dumnezeu. Va căsătoriți pentru banii sau aspectul bărbatului dar cum va are pe voi are maine altele si mai tinere si mai tunate si mai frumoase. Frumusețea, banii, hainele (toate lucrurile materiale, vizibile, palpabile) sunt trecătoare doar sufletul este vesnic, nemuritor! Spălați-va, mai întâi, pe dinăuntru adica spalati-va sufletul prin spovedanie, rugaciune, post, prin Sfanta Biserica (participarea la Sfintele Liturghii, Vecernii, la Sfantul Maslu), fapte bune si mai apoi trupul. Pe exteriorul nostru dam mii de euro si mii de ore dar pentru interiorul nostru sufletesc si trupesc ce si cat dam???? Poate, unii dintre voi, ma veti intreba: 'Ce sa facem?' Pentru ca, urmand, aceste sfaturi veti fi singure, parasite, etc!! Eu va zis asa: ' Mai bine singure, curate sufleteste si trupește, cu Iisus in inima decat murdare si putrede in interior!' Mai exista inca o problema, depinde unde căutați bărbatul ideal, daca-l veti cauta in cluburi, baruri, discoteci, piscine, fite si figuri sigur nu-l veti găsi pe cel cu are sa intemeiati o casa si o familie dupa placul Lui Dumnezeu. Asa ca depinde foarte mult si ce locuri căutați si frecventați. Nu mai exista prietenie intre femeie si barbat totul este condiționat de sex, in special de catre barbati dar acceptat de catre femei. 

 

Asa ca, nu uitati, cheia succesului este la voi in sufletul, inima si intre picioarele voastre! Dupa o vreme puterile si poftele trupesti trec si apare monotonia, ura, disprețul, divorțul sau iadul in familie. In acel moment vei fi asaltata de urmatoarele ganduri: ' ca nu ai avut noroc, ca Dumnezeu nu exista, ca viata este urâta si grea etc.' 

 

De aceea căsătoria este una dintre Tainele Sfinte ale Bisericii, unde, ai depus un jurământ in fata lui Dumnnezeu intemeindu-se astfel unirea sufletelor celor doi miri, (in care ne arata ca din acel moment vor fi una si aceeasi persoana ca suflet), si nu unirea trupeasca a mirilor. Nu mai traiti trupește si nu fiți curioase de ce zice lumea (barbatii si femeiele, prietenii si prietenele) fiti plăcute lui Dumnezeu si atat!

 

Lumea va Înșeală, va trădează, va părăsește si este trecătoare, pe cand, Iisus Hristos este vesnic si niciodata dupa Cel primesti, in inima ta, nu te va înșela si nici nu te va părăsi. Asadar, mergeti la Sfanta Biserica, luati-va un părinte duhovnic, un "doctor" al sufletului cum aveti si doctor de familie ce va stie problemele trupesti, spovediti-va des, împărtășiți-va, rugati-va, postiti, frecventați locuri si persoane cu credinta, plini de iubire, educatie si bun-simt.

 

Nu va uitați la mușchi, bani, haine, fite si figuri îngrijiti-va de suflet, mai mult, si mai putin de trup. Aveti frica si nădejde in Dumnezeu si nu uitați ca cei ce sunt prietenii lumii sunt dușmanii Lui. Nu este problema ca omul greșește , problema este cand perseverează in greseala si se afunda in ea, se complace si nu vrea sa lupte ca sa iasă din mizerie. Asa ca țineți Flacăra sufletului aprinsa TOT TIMPUL, femeia poate face si tine o familie unita in iubire, credinta si respect! 

Vreau sa va spun ca iubesc si respect femeia iar in aceste rânduri nu am vrut sa cert, sa judec, sa acuz pe cineva ci am vrut doar sa incerc sa trezesc sufleteste, pe fiecare dintre voi, femeile, sa conștientizati ca aveti un rol FOARTE important in ziua de azi si cel mai mare, părerea mea, intr-o familie. Sa fiti iubite, îngrijite, respectate si apreciate. Si sa nu batjocorite, umilite si perversate de multe ori cu voia voastră. Nu va vindeți sufletul pentru nimeni si nimic in viata, nu va amagiti si nu va lăsați ÎNȘELATE de cel necurat, exista iad, viata a sufletului dupa, judecata personală si generală.

Comentarii Facebook