MIG -urile si elicopterele de la Campia Turzii au facut o demonstratiei aeriana, de Ziua Aviatiei Romane - VIDEO


MIG -urile si elicopterele Flotilei 71 Aeriene Campia Turzii au dat astazi un spectacol pentru cei stransi pe aerodromul de la Luna. Aparatele de zbor au simulat un exercitiu aerian de lupta cu ocazia Zilei Aviatiei Romane.

Conform scenariului, un MIG a atacat o tinta aflata la sol, iar elicopterele au intervenit pentru a salva ranitii. "Participantii au putut asista la zboruri cu aeronave de lupta MiG-21 Lancer, avioane usoare si elicoptere de tip IAR-330, in formatie si evolutii acrobatice solo, expozitie statica de echipamente si tehnica de lupta", a declarat capitanul comandor Marian Dobre.

Manifestarile sunt dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. MIG -urile si elicopterele s-au ridicat in aer la ora 9.00 si pe langa misiunea de salvare au mai facut si un exercitiu de tragere, au executat foc cu trasoare termice, care au impresionat audienta de la sol.

Evenimentul s-a incheiat la ora 14.00, dar cei prezenti au fost incantati de show - ul aviatic oferit de pilotii de la Campia Turzii, care si-au aratat maiestria, chiar daca folosesc aparate de zbor vechi de 40 de ani.

 

Impatimitii de avioanele de lupta s-au putut fotografia langa MIG -urile 21 Lancer si elicopterele IAR-330.

Comentarii Facebook