METEO. Schimbări drastice de temperatură zilele următoare! Cum va fi vremea în Cluj-Napoca?

 

Meteo. Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni, 26 aprilie - 9 mai, cu perioade în care temperaturile vor crește spre 24-25 de grade Celsius, dar și cu intervale în care vor scădea spre zero grade Celsius. Va ploua în special după data de 28 aprilie și în primele zile ale lunii mai, potrivit prognozei ANM pentru perioada 26 aprilie - 9 mai.

Meteo. Cum va fi vremea în regiunea Transilvaniei

În zona Transilvaniei, săptămâna va debuta cu vreme deosebit de rece pentru această dată, cu medii termice diurne de 12 grade și nocturne de 0-2 grade, dar va înregistra un proces de încălzire din 28 aprilie, astfel că maximele vor atinge 20-22 de grade, iar minimele 7-10 grade, în datele de 30 aprilie și 1 mai. Pentru perioada cuprinsă între 2 și 9 mai, regigul termic va avea variații relativ mici, astfel că, mediat regional, va avea valori maxime de 18 grade și minime de șase grade.

Ploi slabe și pe arii restrânse se pot semnala pe aproape tot intervalul, însă probabilitatea ca acestea să fie mai intense, pe arii mai extinse și însoțite de descărcări electrice, va fi mai ridicată în 30 aprilie, precum și în 1, 4, 5 și 6 mai.

Meteo. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca în perioada 27 aprilie - 30 aprilie

Spre deosebire de ziua de luni, 26 aprilie, marți cerul va fi parțial noros, nu la fel de însorit. Maxima zilei de 27 aprilie va fi de 12 grade, iar vântul va sufla ușor. Spre lăsarea serii vremea se va răci semnificativ, ajungând la minima de 4 grade Celsius. Vântul se va înteți, suflând moderat, și va ploua ușor, cam 2 litri de apă pe mp.

Miercuri, 28 aprilie, va ploua atât pe timp de zi, cât și pe timpul nopții. Ziua vor fi 13 grade, vântul va sufla puternic, iar spre seară vântul se va domoli, însă vremea se va răci.

Ziua de joi aduce temperaturi ceva mai ridicate, maxima zilei ajungând la 18 grade. Va fi parțial noros, pe timp de zi, însă soarele va mai ieși din când în când. Noaptea vom avea parte de averse izolate, o ploaie ușoară, care nu va depăși un litru de apă pe metru pătrat. Temperaturile vor coborî până la 9 grade Celsius, în Cluj-Napoca.

În 30 aprilie, Vinerea Mare a Paștelui aduce temperaturi mai ridicate. Cu toate că vor fi averse izolate, maxima zilei va atinge 21 de grade, iar spre seară, cerul va fi parțial noros, însă ploaia se va opri. Minima va fi de 9 grade Celsius, iar vântul va sufla ușor.

Meteo. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca de Paște?

În Cluj-Napoca, sâmbătă, cerul va fi parțial noros, însă va fi și soare. Temperatura de peste zi se va menține la nivelul zilei de vineri, 21 de grade Celsius, iar aversele vor începe abia după lăsarea serii, când minimele vor fi de 12 grade. Astfel, credincioșii care vor merge la biserică în noaptea de Înviere, de sâmbătă spre duminică, vor fi nevoiți să-și ia umbrele.

Duminică, în Prima zi de Paște, va fi în continuare cald, cerul va fi senin, însă vântul va sufla ceva mai mult. Ploile nu se anunță nici după lăsarea serii, cu toate că cerul va fi noros. Maxima zilei este de 21 de grade, iar minimele vor coborî până la 8 grade Celsius, în Cluj-Napoca.


Comentarii Facebook