Joi 8 Decembrie

METEO. Prognoza meteo 15 iunie - 12 iulie 2021. Încă o săptămână rece, apoi va fi mai cald decât normalul perioadei


Meteo. Vremea va fi rece și în această săptămână, urmând ca de săptămâna viitoare, temperaturile să crească simțitor.

Meteo. Temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei

Din 21 iunie, temperaturile medii vor urca peste cele normale pentru această perioadă și se vor menține așa cel puțin până la jumătatea lunii iulie, arată prognoza publicată marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Potrivit Prognozei pentru perioada 14 iunie - 12 iulie, în prima săptămână din interval, ploile vor fi excedentare, urmând ca după aceea precipitațiile să se rărească.

Meteo. Vreme rece și ploi, tot restul săptămânii 14.06 - 21.06

Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specificate pentru această perioadă, cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Regimul pluviomeric va fi excedentar în jumătatea estică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Meteo. Vremea se va îmbunătăți în perioada 21.06 - 28.06

Cu excepția regiunilor sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest a țării.

În jumătatea vestică a țării cantitățile de precipitații vor fi deficitare, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Meteo. Vara se simte din ultima decadă a lunii iunie, săptămâna 28.06 - 05.07

Exceptând regiunile sud-estice, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, mai ales în extremitatea de vest a țării, unde abaterea față de mediile săptămânale va fi mai accentuată.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Meteo. Săptămâna 05.07.2021 – 12.07.2021

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.Comentarii Facebook