Joi 23 Martie

METEO. Cum va fi vremea până în 1 mai? În Cluj va fi lapoviță și ninsoare


Meteo.  După câteva zile de vreme caldă, temperaturile scad și vor fi maxime cuprinse între 0 - 8 grade, mai scăzute la munte, anunță meteorologii în prognoza pentru următoarele două săptămâni. Din 16 aprilie se încălzește din nou.

Meteo. Cum va fi vremea în Transilvania?

În intervalul 12 - 15 aprilie, vremea se va răci treptat, așa încât valorile termice vor ajunge mult mai scăzute decât cele normale în a doua decadă a lunii aprilie, cu medii ale maximelor de 6 - 7 grade şi ale minimelor de -1 la 0 grade. Încălzirea vremii din 16 - 19 aprilie va apropia regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 14 - 15 grade şi ale temperaturilor minime de 1 - 2 grade. Ulterior, până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, nu sunt estimate oscilaţii termice importante pe fondul răcoros al vremii, astfel că se vor înregistra, în medie, maxime de 13 - 15 grade și minime de 2 - 3 grade. Pe tot parcursul intervalului de prognoză, probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată.

Meteo. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca?

Vremea în Cluj-Napoca se strică zilele următoare. Maxima de miercuri va fi de 7 grade Celsius, iar în noaptea de miercuri spre joi va ninge.

vreme1.jpg

Meteo. În Cluj-Napoca urmează vremea rea, cu lapoviță

Joi, vremea se strică și urmează zile cu lapoviță. Maximele nu vor depăși 5 -7 grade Celsius. Vineri noapte nu va ninge, însă cerul va fi noros deasupra Clujului.

vreme2.jpg

Meteo. Vremea bună se întoarce spre finalul lunii aprilie

Partea bună e că vremea rea nu durează mai mult de câteva zile. Din 17 aprilie se va încălzi și soarele va străluci din nou cu putere.

vreme4.jpg


Comentarii Facebook