METEO 28 martie-25 aprilie 2022. Cum va fi vremea de Paşte


Meteorologii anunță că vremea va fi mai rece decât normalul perioadei la începutul lunii aprilie, însă apoi temperaturile cresc şi va fi mai cald decât ar trebui, arată prognoza pentru următoarele patru săptămâni, transmisă, marţi, de ANM.

Prognoza pentru următoarea lună include şi perioada de Paşte, când este prognozată vreme bună. În a patra săptămână de prognoză, în care va fi și Paștele în 24 aprilie 2022, meteorologii anunță că, în cea mai mare parte a țării, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor fi cele specifice perioadei. În ce priveşte precipitaţiile, acestea vor fi excedentare la începutul lunii viitoare, apoi lipsesc, notează Antena 3. 

Prognoza meteo 28 martie - 4 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 4 - 11 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, local excedentare la munte.

Prognoza meteo 11 - 18 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo 18 - 25 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toată țara.

Comentarii Facebook