Mesajul uneia dintre fetele lovite pe strada Bună Ziua: Rușine celor care au început să ne filmeze. Mai bine spuneau o rugăciune - FOTO


Alexia, una dintre fetele de 16 ani care au fost lovite de un șofer, luni după-amiaza, pe strada Bună Ziua, a ținut să le mulțumească celor care le-au ajutat și să le bată obrazul celor care s-au apucat să filmeze. 

EDIT:  Domnul șofer a declarat în presa și la știri ca noi am trecut pe roșu.

Sunt una dintre victimele accidentului de astăzi (n.red. luni, 15 martie), din Buna Ziua, și aleg sa vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-as putea spune. Fiecare om este om și cand este pe jos, lovit de mașina, și când stă la trecere și privește aceasta scena, nu ușor de uitat.

Faptul ca o parte din persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos, în agonie, de-a lungul trotuarului, în loc să spună o rugăciune pentru mine și prietena mea, care așteptam în durere SMURD -UL, o mulțumire rapidă ca nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru, sau pur și simplu să-și vadă de treaba, au ales sa faca inumanul gest de a-și scoate telefoanele, ca să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel și fel de poze și live -uri, mi-a lăsat un gust amar.

Totuși, nici gestul doamnelor și domnilor, care au sărit în a doua secundă sa ne ajute, să ne învelească sau să ne consoleze, nu este de ignorat. Le multumesc enorm și angajaților de la Lidl si celor de la farmacie, care au făcut tot ce au putut, chiar și gestul de a se oferi sa ne dea telefonul să ne sunăm părinții . 

Va salut de la urgență. Aveți grija cand treceti regulamentar ... Toate cele bune!”, a scris Alexia, pe grupul Info Trafic jud. Cluj. 

Pe imaginile surprinse fix după accident nu se vede nimeni făcând fotografii. Vezi AICI imaginile. 

Comentarii Facebook