Duminica 24 Septembrie

Mesajul lui Codin Maticiuc, pentru clujeni: ”Va veni o zi când o să vă întrebe copiii voștri ce ați făcut voi exact”


Actorul Codin Maticiuc, președintele Asociației care a făcut pariu că va moderniza Clinica Stanca, îi provoacă pe clujeni să alerge la Sport Festival.

Dacă se înscriu mulți la Crosul Supereroilor, de la Sports Festival, banii vor merge spre renovarea secției de Neonatologie, de la Dominic Stanca. Pentru Maternitate deja au donat toată suma, 250.000 de euro, cei de la Untold și Sports Festival. 

Un mesaj pentru cei din Cluj 

”N-am avut ce face. Eram prea mici. Nu ținea de noi” Clasic, nu?

Fundația pe care o reprezint începe în 4 zile renovarea maternității din cadrul spitalului de urgență Dominic Stanca. 250.000 de mii de euro.  Ține de mine dar de data asta și de voi dacă rămânem să facem și neonatologia. Alți 250.000 de euro. 

Ce puteți face? Înscrieți-va alături de mine la Sports Festival la Crosul Supereroilor. Banii de înscriere merg la Dominic Stanca. Nu puteți alerga? Nici eu nu prea pot. Facem cursa de 5 km și mergem dacă vreți. La pas. Veniți cu copiii, cu bunicii. Mergem pe jos. 

Dacă la linia de start sunt alături de mine 2000 de clujeni, vă promit că nu plec de la Dominic Stanca până nu termin.

Deci? Acum ține de voi! Știu. N-a făcut ministerul, nici primăria. Știu. Dar va veni o zi când o să vă întrebe copiii voștri ce ați făcut voi exact. Mi-ar plăcea să nu le răspundeți "Trebuia să ne înscriem, să plătim 120 de lei pe kit și să mergem pe jos 5 km cu un muist de actor din Clanul. Mai era și duminică dimineață maică și tu știi cât de important e să mergem la biserică."  Mi-ar plăcea să le spuneți "Am mers pe jos și în fiecare kilometru am făcut 100.000 de euro pentru orașul meu și sănătatea ta, copile. Duminica aceea am înălțat o rugăciune din mers și Dumnezeu m-a înțeles."

Ce spuneți? Va strângeți 1999? Și cu mine 2000, pentru juma' de milion?”.

Comentarii Facebook