Mesaj DUR către Emil Boc: Clujul nu mai este pentru clujeni

 

Un clujean i-a transmis un mesaj dureros primarului Emil Boc, spunând că nu se mai simte acasă.

 

Mesajul clujeanului vine în contradicție cu cel al primarului Emil Boc, care a spus în repetate rânduri că vrea ca în Cluj-Napoca să fie locul din România unde cineva ar vrea să se mute. Acest lucru înseamnă și mai mulți oameni într-un oraș în care infrastructura nu s-a dezvoltat deloc. 

 

Domnule primar ce faceti cu orasul asta??? Clujul nu mai este pentru clujeni. Este orice, dar nu mai e ”acasă”... Clujenii is buni doar de paltit impozite, in rest ciocul mic! Nu poti sa te plangi ca e plin de straini (si romani din alte parti, e full aici, nu doar straini de România, emigranti). Nu poti circula in oras, e un trafic de groaza, omul si masina, masina langa masina, poluare, trotuarele le-ati ingustat ca sa aiba loc masinilie, in curand nu mai avem trotuare, care oricum is ocupate tot de masini. In loc sa faceti o centura de ocolire, stricati trotuarele. Se plang oamenii ca vin acasa si nu au unde parca, vin acasa si gasesc pe locul de parcare numai masini de BN, MM, SJ, etc.. parkinguri nu se fac. Intersectiile sunt reconfigurate de masinile parcate. Piata e foarte scumpa. Si datorita acestei situatii cu oameni veniti din toate partile. Locuintele sunt mai scumpe decat in Bucuresti. Etc, etc, etc. Nu mai e oras de locuit. In centru sunt doar festivaluri, galagie, infern. 1, NU MAI MICSORATI TROTUARELE! 2, SCOATETI CIRCULATIA IN AFARA ORASULUI. FACETI CENTURA! 3, OPRITI CIRCULATIA IN ORAS. procedati ca in strainatate, unde cei care tin neaparat sa circule in oras cu mansina proprie, platesc! Suplimentati mijloacele de transport in comun si interziceti circulatia cu autorurisme. 3, LASATI TARANII sa vina cu produse! Nu mai faceti alte manifestatii la Sala Sporturilor, daca tot e loc pentru o piata taraneasca acolo. Dati inapoi orasul acesta CLUJENILOR!”, i-a transmis un clujean primarului Emil Boc, pe aplicația My Cluj, gestionată de Primăria Cluj-Napoca.

 

Ultimele trotuare îngustate sunt în Piața Cipariu, unde se încearcă crearea unei benzi pentru mijloacele de transport care vin din Gheorgheni. 

Comentarii Facebook