Mesaj distribuit de un fost ”locotenent” de-al lui Funar, pentru cei care ajută refugiații ucraineni: Avem și noi copii desculți - FOTO


Românii s-au mobilizat foarte tare pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni, iar în spațiul public au apărut voci care spun că ”pentru ai noștri” nu s-ar fi agitat atât.

Pentru cei ce și-au schimbat culorile la profil…

După ce va trece toată nebunia aceasta a culorilor albastru-galben (Ucraina), aduceți-vă aminte și de albastru-galben și roșu (România)... oamenii care dorm pe stradă, copii înfometați, oamenii ce n-au văzut curentul sau apa potabilă niciodată…

#solidari#cu#străinii

#indiferență#față#de#ai#noștri”, se arată într-un mesaj share -uri de fostul ofițer de stare civila al Primariei Cluj-Napoca, Vasile Gherman.

Cine este Vasile Gherman

Acesta a devenit faimos în toată țara, după ce a refuzat să oficieze o căsătorie, pe motiv ca mirii si-au exprimat consimtamintul in limba maghiara.

Totul se întâmpla în 2001, când Heredi Zsolt si Fusy Katalin-Ildiko si-au exprimat consimtamintul in limba maghiara, iar Vasile Gherman, ofiterul de stare civila, a intocmit un proces-verbal de refuz al oficierii casatoriei.

În 1999, Vasile Gherman (Foto) a refuzat sa oficieze casatoria fostului deputat UDMR Matis Jeno, pe motiv ca acesta si-a exprimat consimtamintul atit in limba romana, cit si in limba maghiara: "Da - igen".

Totul se întâmpla în plină ”eră” Funar. Culmea este că, în mai 2000, primarul Gheorghe Funar a oficiat, in luna mai 2000, casatoria fiului sau, Sabin Funar, desi consimtamintul acestuia nu s-a rezumat la formularea concisa "Da", ci a fost extins la "Da, tata", iar cel al sotiei sale, Elena Funar, la "Da, tata socru", scrie ziaruldeiasi.ro.

118578984_4522790627738680_6795424945040087722_n.jpg

Comentarii Facebook