Mergeți în vacanță în acest an? Egiptul cu avionul și Turcia cu autocarul - OFERTE BOMBĂ - VIDEO - Emisiunea ȘTIRI DE CLUJ LIVE

 

Reprezentanții unor agenții de turism din Cluj-Napoca sunt invitați joi seara, de la ora 19.00, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, pentru a discuta despre destinații, ofertele cele mai bune și preferințele clienților. 

 

Invitați sunt Livia Hadarig, agent de turism la Alis Holidays, și Catrinel Doroftei, agent de turism la Kartago Tours. 

 

Delia Cărbune, moderatoarea emisiunii, va încerca să afle care sunt cele mai rentabile destinații din acest an, fie cu autocarul, fie cu avionul. 

 

La emisiune va fi prezent și jurnalistul Știri de Cluj, Horea Șoica.

 

Întrebările pot fi adresate la rubrica de comentarii de la această știre.

 

Ofertele sunt pentru toate buzuarele. Excursiile cu autocarul oferite de Alis Holidays sunt atractive atât pentru lotoralul românesc, cât și pentru Grecia și Turcia. ”Avem ofertă cu drum cu autocarul pe litoralul românesc de la 500 de lei pe șapte zile pentru Costinești (cazare și trasport la vila) și Venus (hotel de două stele cu mic dejun sau hotel de patru stele de la 700 de lei).

 

Cea mai bună ofertă este Grecia cu autocarul de la 100 de euro, dar și Turcia, unde turistul plătește 200 de euro pentru cazare la vila de 2 stele”, a explicat Livia Hadarig, agent de turism la Alis Holidays.

 

Catrinel Doroftei, agent de turism la Kartago Tours, a prezentat oferte din Tunisia, Egipt și Turcia. Ca și anii trecuți, Tunisia se vinde foarte bine, fiind oferte de la 199 de euro cu avionul, dar vedeta sezonului va fi Egiptul. ”Vă pot da un exemplu de ofertă din Egipt. Avem un hotel de 5 stele cu ultra all-inclusiv care costă 550 de euro cu avionul și taxele plătite. 

 

De asemenea, Turcia se vinde foarte bine. Am asigurat un zbor pe săptămână, dar vom suplimenta cu încă un avion, pentru că avem cereri foarte multe”, a spus Catrinel Doroftei.

 

Ofertele Kartago Tours presupun zboruri din Cluj-Napoca și București.



Comentarii Facebook