Joi 29 Septembrie

Mercedes cu numere de Bihor, căutat de poliție. A lovit un pieton pe Calea Baciului


Un pieton a fost lovit de un autoturism marca Mercedes, marți seara, pe Calea Baciului.

Mașina cu numere de Bihor este căutată de poliție. 

Modelul de autoturism este Mercedes C Class, model 2019, cu numere roșii, cu oglinda stângă lipsă și bara din față crăpată, scrie Foaia Transilvană

Politia Cluj a găsit mașina abandonată

În cursul serii de ieri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, la intersecția străzilor Simion Balint și Piața Gării, impactul fiind sesizat între un autovehicul și un pieton.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând pietonul, respectiv un tânăr de 19 ani, din județul Vrancea, care a fost transportat în stare conștientă la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Autovehiculul implicat în accidentul rutier nu a fost găsit la locul în care s-ar fi produs impactul, însă în urma investigațiilor derulate de polițiști, acesta a fost identificat abandonat pe strada Căpitan Grigore Ignat.

În continuare sunt desfășurate cercetări pentru identificarea conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Șoferul s-a predat

Comentarii Facebook