Mega petreceri la Chinteni și Feleacu de unde COVID -ul este exclus - VIDEO / UPDATE Organizatorul va fi amendat


Clujul respectă regulile de distanțare socială în zona centrală și în punctele vizibile, dar în jurul Clujului sunt adevărate oaze de distracție unde nimeni nu mai respectă nimic. 

Dovadă sunt imaginile de mai jos. 

Ma-ntreb oare party-urile saptamanale de la Chinteni și Feleac nu mai sunt o problema pentru domnul prefect? Numai cele legale în care se marchează și se plătesc taxe, aici ajunge și virusul în locațiile care au angajați pe bune și taxe ? Deci e ok sa incurajam lucrul la negru, și pe cei corecți haideți să-i ținem închiși ca prostii sau să-i închidem. As vrea să-i arătați domnului prefect ce este în seara aceasta la Chinteni și pe Feleac, iar legat de poliție ... sunt baieti în sensul giratoriu și dacă se dă semnalul că urcă poliția se așează lumea jos 5 minute după care este la loc  nebunia așa ca ne vedem în seara asta la party, pentru  ca la Chinteni și pe Feleac nu urca Coronavirusul :)) Rămâne în sens pe Feleac”, ne-a relatat un martor.

---------------------

UPDATE

Ca urmare a evenimentului din seara zilei de 29.08.2020, care a avut loc la Pârtia Teleschi din loc. Feleacu, relatat pe site-ul Stiri de Cluj, în urma verificărilor efectuate am stabilit că  SC Teleschi SRL a închiriat locația din loc. Feleacu, societății PlanB Events, fiind incheiat un contract de prestari servicii in acest sens, iar la data de mai sus a fost organizată o petrecere cu aproximativ 100 de participanti. Administratorul SC PlanB Events urmează sa fie invitat la sediul Postului de Poliție Feleacu”, anunță prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

----------------------

UPDATE (luni, 16.00)

Organizatorul petrecerilor ilegale de la Feleacu, amendat pe baza imaginilor - VIDEO

Comentarii Facebook