Medicul spagar Ioan Dobrescu, cercetat in stare de libertate! A fost nemultumit ca a primit 500 de lei mita

 

Medicul de la Spitalul de Copii Cluj, Ioan Dobrescu, prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei spaga de la un parinte va fi cercetat in stare de libertate.

 

Procurorii clujeni l-au audiat mai multe ore si apoi l-au eliberat.

 

Ioan Dobrescu a fost prins in flagrant joi, 24 mai, in jurul orei 13.00, dupa ce a primit 500 de lei spaga pentru a opera un copil. "Duminica a cazut nepotul de pe tobogan. In seara aia nu l-a operat, a doua zi nu l-a operat si a treia zi nu l-a operat. Ne-a dat de inteles ca, daca nu ii am bani, nu il opereaza. A zis ca sa ii dau dupa operatie pentru ca este una dificila si costa mult. Miercuri l-a operat si i-am dat 500 de lei si a spus ca nu ne incadram la suma asta, pentru ca numai operatia de la cot costa 600 de lei. Am anuntat autoritatile pentru ca mi-a spus ca 500 de lei sunt prea putini bani", a spus bunica copilului.

 

Chirurgul Ioan Dobrescu, prins cu spaga! Nu a vrut sa opereze un copil fara bani: "I-am dat 500 de lei si a zis ca e prea putin!", sustine bunica

 

Medicul a mai fost prins in flagrant si in 2009, dupa ce a primit spaga 100 de lire, dar si atunci a fost cercetat in stare de libertate. In cele din urma, in 2011, Ioan Dobrescu, a fost achitat, primind numai o amenda administrativa de 1000 de lei.

Comentarii Facebook