Medicul din Dej acuzat ca a facut sex cu trei minore, intre care doua paciente, s-a intors la locul de munca. El nu are nicio sanctiune! - EXCLUSIV


Gavril Rus, medicul din Dej acuzat ca a abuzat trei minore cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, intre care doua paciente, s-a intors  la locul de munca, la cabinetul sau. 

Doctorul a fost retinut pentru 29 de zile la inceputul lunii iunie si a fost trimis intre timp in judecata sub acuzatia de perversiune sexuala si minore si coruptie sexuala.

Medicul Gavril Rus si-a reluat acum activitatea nestingherit. Reporterii Stiri de Cluj l-au gasit la cabinetul sau din Dej, de pe strada Unirii nr. 2-4, dar s-a ascuns in spatele asistentelor, transmitandu-ne ca nu are nimic de declarat.

Reprezentantii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Cluj au declarat ca i-au reinoit contractul pentru ca are toate actele in regula. "Are dreptul de libera practica si tot dosarul in regula asa ca i-am dat avizul si i-am reinoit contractul. Pana cand nu este pus sb acuzare noi nu putem face nimic. Poate Colegiul Medicilor ar putea avea un cuvant de spus", a declarat pentru Stiri de Cluj Emilia Groza, presedintele CJAS.
 
Nici de la Colegiul Medicilor faptele comise de medicul din Dej nu par a suficiente pentru a merita un vot de blam, singurul care ar duce la retragerea dreptului de libera practica.

 

"Asteptam sa vedem de va spune justitia, abia apoi vom lua o decizie. Nu ne putem lua dupa ce apare in presa sau dupa zvonuri. Abia dupa ce avem o sentinta vom putea merge mai departe si vom da un vot de blam si cazul va fi luat in discutie la Colegiul Medicilor Bucuresti, singurul for care poate revoca dreptul de libera practica", a declarat profesorul Mircea Barsan, presedintele Colegiului Medicilor Cluj.

In consecinta, pana cand judecatorii se vor pronunta, medicul Gavrila Rus isi va continua activitatea la cabinetul din Dej.

Medicul Gavril Rus, din Dej, a fost arestat pe 29 de zile de magistratii de la Judecatoria Dej pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora si pentru perversiuni sexuale.

Cercetarea medicului a inceput in urma unei plangeri pe care acesta a depus-o impotriva unui barbat din Dej care il santaja. Doctorul Gavril Rus a fost filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu minore, iar mai apoi pe baza imaginilor a fost santajat de Stefan Moldovan, care i-a cerut diverse sume de bani.



Medicul a fost filmat intr-o ipostaza intima in compania unei minore de 16 ani si a uneia de 15 ani si a platit celui care il santaja 4.750 de euro si 5.000 de lei.

Politistii din Dej l-au prins in flagrant pe Stefan Moldovan in timp ce primea suma de 1000 de euro.

Cercetarile au fost extinse si in ceea ce-l priveste pe medicul Gavril Rus, care a intretinut relatii sexuale cu minore si  a fost arestat pe 29 de zile. Din aceasta saptamana, insa, el isi desfasoara activitatea la cabinetul din Dej.

Comentarii Facebook