Medicii serviciului de ambulanță Cluj aproape bătuți la un accident. Rudele victimei i-au urmărit până la spital VIDEO


Un tânăr de 22 de ani din Bistrița-Năsăud a decedat în urma unui grav accident rutier petrecut joi noaptea, în jurul orei 23.00, înlocalitatea Fundătura.

Șoferul a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit cu autoturismul într-un podeț.

Martorii au sunat rapid la 112, iar la fața locului s-au deplasat două ambulanțe, de la Dej și Gherla, dar și o autospecială de descarcerare.

Inca de la sosirea medicilor, tanarul se afla in stop cardio-respirator, dar nu au putut incepe resuscitarea pana cand pompierii l-au extras din masina, muncind pentru acest lucru aproximativ 20 de minute. Abia apoi medicii l-au dus in ambulanta si au inceput masajul cardiac. Intre timp, la fata locului si-au facut aparitia rudele soferului, care socate de ceea ce au vazut, au facut un adevarat spectacol, scrie dejeanul.ro.

Când medicii au declarat decesul, rudele tânărului au sărit la bătaie. Polițiștii au fost depășiți de situație, astfel că echipajul de pe ambulanță a fost nevoit să transporte trupul neînsuflețit al șoferului la Institutul de Medicină Legală.

Rudele acestuia nu au încetat și au urmărit ambulanța cu mașinile. Echipajul a cerut ca la sosirea în Cluj-Napoca să fie așteptați de forțele speciale.

Conform spuselor prietenilor acestuia, tânărul era la Gherla în vizită și se certase cu prietena sa. Brusc acesta s-a urcat în mașină și a plecat.

Aceștia susțin că o explozie la unul dintre cauciucuri a cauzat dezastrul, tânărul spunându-le în timpul zilei că avea probleme la una din roți, dar a amânat repararea acesteia.

Polițiștii au început ancheta pentru a determina circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

 

ATENTIE! Videoclipul contine imagini care vă pot afecta emoțional.


Comentarii Facebook