Medic clujean, TERORIZAT în trafic de un taximetrist de la firma Napoca, care voia să-l RUPĂ în BĂTAIE - VIDEO și FOTO cu taximetristul agresiv

 

Un medic clujean a trăit o experiență de groază cu un taximetrist de la firma Napoca, în dimineața zilei de 1 noiembrie. El a fost urmărit în trafic, iar la fiecare semafor taximetristul cobora și îl chema la bătaie. 

 

În data de 01.11.2013 , in jurului orei 8.35 am coborat pe strada Victor Babes, am trecut de ultimul semafor, iar din parcarea de la Kharma a iesit un taximetrist de la firma Napoca in strada principala fara sa se asigure. Am pus frana brusc ca sa nu il lovesc si l-am clanxonat, lucru care l-a enervat la culme. La primul semafor, cel din Piata Lucian Blaga, s-a dat jos din masina lui, a venit la masina mea, incercand sa deschida usa de pe partea stanga, nereusind, deoarece am apucat sa imi blochez usile, a început sa loveasca cu pumnii geamul lateral si sa strige in gura mare, in mijlocul pietei sa ma ma dau jos din masina sa ne luam la bataie, si mi-a adus diferite injurii legate de organele lui genitale introduse prin diferite parti ale corpului meu si alte injurii legate de mame si stramosi si chiar de cele sfinte. 

 

Între timp s-a facut verde la semafor, mi-am continuat drumul spre Manastur. La urmatorul semafor de pe strada Petru Maior, de langa Primarie, a oprit in spatele meu, si a incercat inca o data sa imi deschida usa si sa imi aplice corectia, care credea ca mi se cuvine, nereusind, a continuat sa loveasca usa laterala si geamul cu pumnii.

 

S-a facut verde la semafor, taximetristul a mers la masina lui, iar eu am incercat sa pornesc, dar din cauza emotiilor si a situatiei de panica induse de gesturile brutale ale respectivului, am dat in marsarier in loc sa pornesc in fata. A murit motorul. Pana sa reusesc sa il pornesc s-a facut rosu.

 

Taximetristul s-a enervat la culme. A vrut sa se dea iarasi jos, dar spre norocul meu s-a facut verde. Am plecat, dar la urmatorul semafor de pe strada Motilor m-a ajuns iarasi, s-a dat inca o data jos din masina, de data aceasta a incercat sa deschida usa din dreapta, binenteles ca era blocata si aceasta. A continuat sa loveasca geamul din dreapta cu pumnii dupa ca a incercat sa rupa antena masiniii, nereusind, a incercat sa rupa antena statiei, smulgand-o de pe masina. Dupa care, s-a urcat in masina lui si a demarat in viteza in directia Manastur.

 

In tot acest timp nu l-am provocat nicioadata. Am reusit partial sa filmez ultima parte a aventurii, dar toata experienta se poate vedea pe camerele de supraveghere al politiei, care din fericire sunt multe in zonele respective.

 

Am sunat sa fac o reclamatie la firma de taximetrie Napoca. Am fost preluat de un dispecer care a notat reclamatia, spunand ca voi fi contactat ulterior de managerul firmei pentru clarificari.

 

Au trecut 3 zile si binenteles ca nici un contact din partea lor. In ziua respectiva am depus si o plangere la sectia 1 de Politie.Taximetristul conducea un Chevrolet  cu numarul de inmatriculare CJ18 BEB si cu indicativ 397”, ne-a relatat clujeanul, șocat de cele întâmplate în centrul orașului.

 

 

Conform hotărârilor aprobate de Consiliul Local Cluj-Napoca, acest taximatrist și-ar putea pierde licența de practicare a taximetriei în Cluj-Napoca pentru acest gest. Condiția ar fi ca cineva să depună o reclamație la Primăria Cluj-Napoca.

 

Medicul clujean a început să îl filmeze pe taximetristul agresiv la stopul de pe strada Moților. Abia în acel moment, acesta s-a urcat în mașină și a demarat în trombă.

--------------------------------------

UPDATE

 

Colegii taximetristului au spus că medicul i-a lovit oglinda de la mașină, iar acesta a pornit în urmărirea lui pentru a-i cere socoteală. 

 

 

 

 

Din fotografiile de mai sus, realizate de medicul care s-a baricadat în autoturism nu reiese că oglinda taximetrului ar fi fost avariată.

Comentarii Facebook