VIDEO - Una dintre matusile premierului Emil Boc a murit intr-un accident de circulatie, in satul Scrind, jud. Cluj

 

Una dintre matusile premierului Emil Boc a murit aseara intr-un accident de circulatie, in localitatea Scrind, jud. Cluj. Femeia, insotita de sora ei, a fost in vizita la mama lui Emil Boc. Accidentul s-a produs dupa ce acestea au plecat spre casa.

 

Cele doua surori se deplasau pe jos spre satul Scrind, pe partea stanga a drumului, cand au fost lovite de un sofer care a pierdut controlul volanului, informeaza Protv.

 

Floare Abrudan, in varsta de 74 de ani, a fost luata pe sus si dusa pe capota autoturismului cativa metri. Ea a murit in drum spre spital, dar sora ei a scapat cu rani usoare si, dupa ce a fost supusa unor investigatii la Spitalul municipal din Huedin, a fost externata.

 

Soferul a disparut de la locul accidentului si a fost cautat de politisti. A fost prins in cele din urma si, in momentul in care a fost verificat cu etilotestul, s-a stabilit ca avea alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur in aer expirat.

 

Conducatorul auto are 39 de ani, este consatean cu premierul Emil Boc si locuieste in Rachitele, de unde a fost si ridicat de catre politisti.

 

VIDEO: Protv

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Judecatoria Huedin a emis pe numele soferului Viorel M. mandat de arestare pentru 29 de zile. El a fost dus in arestul IPJ Cluj. Conducatorul auto este cercetat pentru ucidere din culpa, conducerea unui autoturism cu o alcoolemie peste limita legala si parasirea locului accidentului.

 

Potrivit viceprimarului din comuna Rachitele, Gheorghe Capota, autorul accidentului este Viorel Mihut, fratele sefului Serviciului Local de Salvamont, Florin Mihut.

"L-am vazut ieri (n.r. luni), ca a venit pe la primarie si se vedea ca e baut, mi s-a parut ciudat, ca el nu bea. Dupa aia a plecat, dar in loc sa mearga acasa, s-a dus sa mai bea. Doamna Florica cu sora ei, Susana, fusera la sora lor, la mama premierului, în vizita, si mergeau spre casa, spre Scrind. La iesire din sat, le-a lovit Mihut, care venea acasa cu masina, cu viteza. Mi-a povestit Susana", a declarat viceprimarul, citat de agentia NewsIn.

 

Gheorghe Capota a mai spus ca un frate al mamei premierului a murit tot intr-un accident de circulatie, iar soferul care l-a lovit era beat.

 

Viorel Mihut, cel care a accidentat-o mortal pe matusa premierului, este casatorit si are copii.

Comentarii Facebook