Material lemnos de peste 11.000 lei confiscat într-o singură zi de polițiștii clujeni



Polițiștii clujeni au confiscat peste 35 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximatic 11.000 lei, într-o singură zi.


La data de 17 noiembrie a.c., ora 04:20, poliţiştii din cadrul Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, împreună cu inspectori silvici, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi depistarea delictelor silvice, precum şi a transporturilor ilegale de material lemnos”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, un autovehicul care circula pe DN1R, înspre localitatea Poiana Horii, cu care se transportau peste 15 metri cubi de material lemnos.

Conducătorul auto, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Horea, nu a putut să prezinte documente de provenienţă şi transport pentru marfa deţinută.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 2.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de circa 5.000 lei, a fost confiscat şi predat ocolului silvic.

Totodată, un alt autovehicul cu care se transportau pe DN1R aproximativ 20 de metri cubi de material lemnos, fără documente de provenienţă, a fost oprit în trafic de poliţiştii din cadrul Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin.

Conducătorul auto, de 37 de ani, din Râşca, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de circa 6.000 lei, a fost confiscat şi predat ocolului silvic.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile pentru prevenirea, depistarea şi sancţionarea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier.







Comentarii Facebook