Masuri de securitate la Scorpions! Traficul rutier se inchide intre orele 12.00 si 23.00


200 de politisti si jandarmi vor asigura securitate si ordinea in jurul Cluj Arena in 8 si 9 octombrie cu ocazia concertelor Scorpions si Smokie.

"Avand in vedere numarul mare de persoane care vor participa la aceste activitati, in aceasta perioada politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, in cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj, Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca si Politia Locala Cluj-Napoca vor asigura masuri stabilite pentru buna desfasurarea a acestui eveniment.

In perioada 8 - 9 octombrie  intervalul orar 12.00 - 23.00 circulatia va fi restrictionata, cu exceptia riveranilor, pe strazile: Aleea Stadion, Splaiul Independentei, George Cosbuc, Cardinal Iuliu Hossu de la intersectie cu Mihai Eminescu si Uzinei Electrice de la intersectie cu Ilie Macelaru", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu Bruja. 
   
Politia Rutiera adreseaza rugamintea participantilor la trafic sa respecte regulile de circulatie, semnalele si indicatiile agentilor de politie rutiera si recomanda conducatorilor auto sa parcheze doar in locuri special amenajate.

Comentarii Facebook