De ce se teme Nokia? Muncitorii de la Nokia, amenintati ca vor fi dati afara daca protesteaza! EXCLUSIV


Muncitorii de la fabrica Nokia de la Jucu au fost bagati in sedinta de sefi si amenintati ca, daca participa la proteste, pot fi dati afara de la locul de munca.

Sedinta cu muncitorii din schimbul B a avut loc joi dimineata la ora 6.30. "A fost o sedinta de comunicare condusa de Carmen Mester, care raspunde de disciplina la Nokia, si care ne-a spus ca daca protestam cumva riscam sa fim dati afara. Ne-a spus ca legea prevede acest lucru si cine va participa la protestul organizat la Jucu de PSD merge pe propriul risc si poate fi displonibilizat inainte de termen", a declarat un angajat, care a vrut sa isi pastreze aninimatul.

In aceeasi sedinta, Carmen Mester i-ar fi anuntat pe angajati ca, daca productia se mentine la acelasi nivel, vor primi ca bonus, inca un salariu in luna noiembrie. "A fost asa ca o recompensa. Daca nu protestam, primim bani in plus in noiembrie. Oamenii au fost fericiti si au plecat. Nu cred ca s-a dus unul dintre ei la protestul PSD de la Jucu", a mai spus muncitorul.

Sedinta, la care au participat cateva sute de persoane, a durat circa 15 minute. Nimeni nu a pus nicio intrebare si totul a decurs normal.

Comentarii Facebook