Massimo Novali, consulul onorific al Italiei la Cluj, și-a lovit un compatriot, care urma să se căsătorească cu o româncă


Massimo Novali, consulul onorific al Italiei la Cluj, este acuzat că a lovit cu pumnul un alt italian de 45 de ani, care a venit la Cluj pentru a afla de ce acte are nevoie pentru a se căsători cu o româncă.

Femeia din Târgu Mureș a venit la Cluj, alături de viitorul ei soț, un cetățean italian, pentru a discuta cu consulul Massimo Novali. La verificarea actelor, consulul le-a spus că nu sunt bune și i-a trimis la București. ”Viitorul meu soț, care este italian, s-a enervat și a ridicat vocea. În timp ce mergeam spre ieșirea din clădire i-am spus să se întoarcă să își ceară scuze. S-a dus și îl ținea pe unul dintre copiii noștri în brațe. Când a intrat în clădirea consulatului, domnul consul, fără să spună nimic i-a dat un pumn și un picior în piept! Abia și-a ținut echilibrul bărbatul meu. se putea întâmpla o nenorocire dacă se dezechilibra pentru că ar fi putut răni copilul”, a relatat femeia, conform Gazeta de Cluj.

Poliția Cluj a confirmat că a existat o altercație, iar Consulul Italiei la Cluj ar fi lovit un alt italian de 45 de ani.

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 5 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 45 de ani, cetățean italian, ar fi fost agresat fizic, de către un bărbat de 61 de ani.

Bărbatul de 45 de ani a susținut faptul că ar fi fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnul și piciorul. 

Polițiștii i-au oferit îndrumările legale referitoare la dreptul de a formula o plângere prealabilă, în termenul prevăzut de lege, urmând astfel a fi stabilite toate împrejurările în care ar fi avut loc evenimentul”, spun anchetatorii.

Comentarii Facebook