Mașină spulberată de un tren la Cluj! Opelul a ”MURIT” pe calea ferată, iar pasagerii au fugit - VIDEO

 

Un autoturism a fost lovit de tren, joi dimineața, pe raza localității Livada, în urma unui incident ghinionist, dar care nu s-a soldat cu răniți. 

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.00. Mașina era condusă de un șofer de 20 de ani, Cătalin C., domiciliat in localitatea Nimigea de Jos, din judetul Bistrita-Nasaud.

 

Un echipaj de descarcerare s-a deplasat la locul incidentului, dar au fost constatate numai pagube materiale, ocupanții mașinii nemaifiind acolo. 

 

Accidentul a produs perturbari in circulatia trenurilor. Astfel trei trenuri, unul de marfa si doua de calatori au inregistrat intarzieri totale de 139 de minute, a declarat Gabriel Pascu, sef Serviciu Siguranta Circulatiei din cadrul Regionalei CFR Cluj.

 

Potrivit unor informatii neoficiale, când șoferul a ajuns cu masina pe calea ferata, a incercat sa schimbe viteza, insa schimbatorul a ramas blocat între viteze, iar cei trei tineri aflati in masina n-au mai reusit sa miste masina din loc. In momentul in care s-a apropiat trenul, cei trei s-au retras, iar masina a fost lovita in plin de trenul marfar, scrie gherlainfo.ro.

--------------------

UPDATE

 

La data de 21.08.2014, ora 04:15, lucrătorii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca - Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că un tren de marfă, la pasajul de trecere peste calea ferată din localitatea Livada, jud. Cluj, a surprins în gabaritul căii ferate un autoturism, fără a se înregistra victime. 

 

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată semnalizat cu semnale acustice şi luminoase din localitatea Livada, locomotiva unui tren de marfă care circula pe relaţia Dej Triaj – Vinţu de Jos, a surprins şi accidentat un autoturism, condus de un tânăr de 20 ani, din judeţul Bistriţa Năsăud.

 

Acesta nu ar fi respectat semnalizarea acustică şi luminoasă, angajându-se în traversarea căii ferate.

 

Conform primelor informatii, in urma accidentului, nu s-au înregistrat victime, pasagerii reuşind să iasă din autoturism înainte de impact.

 

Autoturismul a fost distrus în proporţie de 70%”, precizează Poliția Cluj.


Comentarii Facebook