Mașină din Cluj implicată într-un accident MORTAL în Grecia. Părinții au murit pe loc, iar copiii sunt în spital - FOTO


Un accident mortal de circulație, în care a fost implicată o mașină din Cluj, s-a produs miercuri, 16 august, în jurul orei 15.00, la intrare în Grecia. 

A avut loc un accident în Grecia în care a fost implicată o mașină cu numere de Cluj. O familie, soțul si soția au murit, iar copiii sunt în spital. Poate îi cunoaște cineva să vină măcar la copii”, ne-a relatat o româncă din Grecia. 

Românii din Grecia au distribuit numărul mașinii, pentru a încerca să îi ajute pe copii. 

Familia se îndrepta spre România, pentru a reveni acasă, la Cluj. Presa elenă scrie că doi adulți și-au pierdut viața pe loc, iar cei doi copii, de 7 și 11 ani, sunt răniți grav.

Mașina clujenilor a intrat în coliziune cu un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii Salonic-Serres, care face legătura cu granița greco-bulgară.

Copiii sunt internați la spitalul din Salonic, General Papageorgiou. Băiatul de 10 ani a fost rănit grav și este la clinica de chirurgie a spitalului. 

Fratele său, de 7 ani, este rănit mai ușor și se află în afara oricărui pericol.

Cei care au murit în accident locuiesc în comuna Florești. Alina Schmidt-Coposciuc și Roland Schmidt aveau un apartament în complexul rezidențial Luxor, unde stăteau alături de cei doi băieți. 

Soții Schmidt sunt originari din Sighetul Marmației.

WhatsApp Image 2023-08-16 at 16.11.37 (1).jpeg


WhatsApp Image 2023-08-16 at 16.11.35.jpeg

Comentarii Facebook