Mașina de poliție a fost TAXI la Cluj! Un tânăr a relatat un gest incredibil al unui echipaj de poliție, pentru care trebuie FELICITAT


Un tânăr s-a ”lovit” de un gest incredibil făcut de un echipaj de poliție, pe drumul dintre Baciu și satul Suceagu, situat la circa 13 km de Cluj-Napoca. 

Clujeanul s-a pornit pe jos din oraș, probabil neavând bani de taxi. Pe drum, un echipaj de poliție, care l-a depistat pe drum, l-a oprit, l-a legitimat, iar apoi l-a dus acasă cu mașina de poliție.

Astă-seară mergeam acasă pe jos din oraș până în Suceagu, unde locuiesc (13km de mers) pe marginea drumului național la 2 dimineața. Un echipaj de poliție mergând în aceeași direcție ca și eu a făcut o românească la vreo 50 de metri distanță de mine. La întoarcere, s-au oprit lângă mine, mi-au cerut buletinul, m-au întrebat gen unde merg și ce fac eu la ora asta, am răspuns la toate întrebările în cât mai mult detaliu posibil. Apoi m-au dus cu mașina până unde le-am zis că locuiesc eu.

Este prima oară când am de face orice cu poliția (am 18 ani) și trebuie să întreb, oare pot eu avea probleme în viitor cu acest encounter? Din câte știu, pietonii n-au ce căuta pe drumuri naționale, iar eu mai eram și sub influența alcoolului. Ofițerii au fost prietenoși și amabili”, a explicat clujeanul.

Nu se știe cum îi cheamă pe cei doi agenți din echipaj, dar gestul lor este unul de mare omenie. 

Comentarii Facebook