Mașină cu mai mulți câini abandonată pe Calea Florești. Proprietarul animalelor: Câinii au fost dați afară din apartament


UPDATE

Proprietarul mașinii în care se aflau cei patru căței, Nicolae Mircea, a declarat că a avut accident pe Calea Florești, în cursul serii de sâmbătă. 

Câinii primesc în fiecare zi mâncare și sunt scoși afară tot la 2 ore. Mașina s-a stricat sâmbătă seara și am închiriat un apartament în Florești, dar a venit duminică proprietarul și ne-a dat afară. În mașină, în momentul accidentului, eram eu, soția, copiii și cei patru câini. 

Ne deplasam de la Oradea spre Brașov. Roata s-a rupt și a pornit din loc. Am rămas acolo cu mașina. Am avut noroc cu niște tineri sufletiști, care au intervenit. Unul ne-a adus roata înapoi, iar alții ne-au dus până în Florești, pe strada Sub Cetate, unde am închiriat un apartament pentru câteva zile. Din păcate, duminică, la ora 18.00, a venit proprietarul cu poliția și ne-au pus în vedere că ori scoatem câinii, ori ne mutăm toți în mașină. Ca părinte nu am avut ce să fac. Așa că am dus câinii înapoi în mașină, iar familia a rămas în apartament. 

Eu am plecat la firma din Brașov pentru a aduce o altă mașină, un mecanic. Ajungem azi și tractăm mașina”, ne-a spus Nicolae Mircea.

Acesta este furios pe cei care închiriază apartamente, dar nu permit accesul animalelor cu toate că situația este critică. 

Poliția Cluj a confirmat că s-a deplasat duminică seara la locul unde era mașina și câinii au fost găsiți în interior, fiind chemați cei de la RADP pentru a prelua animalele, care păreau abandonate. ”Proprietarul animalelor a venit acolo în timp ce era și poliția la fața locului. Aducea mâncare pentru căței. Acesta a explicat situația și a arătat că animalele sunt bine. El a spus că merge la Brașov pentru a aduce alt autoturism cu care să tracteze mașina. Câinii nu păreau afectați, așa că nu s-a luat încă nicio măsură”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Andreea Vișan.

--------------------------

O mașină în care sunt mai mulți câini a fost abandonată pe Calea Florești, sâmbătă seara, iar animalele se zbat înăuntru. 

Dacă are cineva cunoștința despre cui ii aparține aceasta mașina abandonata pe Calea Floresti, lângă Brico Depot și Arabesque sa comunice la Politie. Este abandonata de sâmbătă noapte și are închiși înăuntru mai mulți câini, bănuiesc ca 4. A fost Poliția, dar se pare ca nu a făcut nimic, având în vedere ca sunt tot acolo câinii. Dacă nu știți nimic, poate dați mai departe mesajul”, a scris Maria Fina pe Facebook.

160994874_1157614044675857_4684341486401486003_n.jpg

Comentarii Facebook