Masca e pentru fraieri? La seminarul NATO de la Turda nimeni nu a purtat mască - FOTO


La seminarul strategic ”NATO URBAN FINANCIAR”, care a avut loc la Turda, nimeni nu a purtat mască. Evenimentul s-a ținut la Hotelul Salis din municipiul Turda.

Între cei care nu au purtat mască se numără: Matei CRISTIAN (Primar Municipiul TURDA), Victor AILENI (expert in politici si strategii NATO), Prof.univ.dr. Theodora BENEDEK. Dr. Mădălina NEACȘU (Doctor in Informatii si Securitate Nationala/NATO URBAN). De altfel, niciunul dintre invitații care apar în pozele de la eveniment nu poartă mască, cu toate că aceasta este obligatorie.

Seminarul și-a propus să discute despre solutiile si masurile de relansare economica post pandemie.

MAPN aa anunțat că a dat startul la licitatii publice militare majore: aproximativ 30 milioane de Euro alocati pentru Baza Militara NATO de la Tunari, aproximativ 250 milioane Euro pentru baza Militara de la Campia Turzii, 100 milioane Euro pentru Comandamentul NATO de la Sibiu si, recent, 400 milioane Euro pentru Baza Militara de la Kogalniceanu, urmand, in curand, si alocarea de resurse financiare NATO pentru alte baze miltare aflate de pe teritoriul Romaniei.

Comentarii Facebook