Marturii socante in cazul celor doi angajati ai Tribunalului Cluj gasiti morti pe raul Vaser VIDEO

 

Cei doi, grafierul si programatorul Tribunalului Cluj, in varsta de 32 si respectiv 34 de ani, au fost gasiti fara suflare, luni, in albia raului Vaser, din judetul Maramures.

"Politia Viseu a fostg sesizata cu privire la faptul ca pe albai raului Varser au fost gasite doua cadavre. Echipa operativa s-a deplasat la fata locului, in vederea indentifdicarii acesteor cadavre si lamurii situatiei. Urmeaza sa se stabileasca in concret ceea ce s-a intamplat", a declarat Dan Stefan, Sef Politia Viseu.

 

Doi angajati ai Tribunalului Cluj s-au inecat in raul Vaser in timp ce faceau rafting EXCLUSIV

Persoanele decedate au fost gasite la doi kilometri distanta una de cealalta, iar sursele eMaramures au precizat ca ambele sunt din Cluj-Napoca.

"Au fost gasiti la circa 20 de kilometri, sus pe raul Vaser. E vorba de doua persoane, dintr-un grup de patru, care s-a deplasat in cursul zilei cu mocanita pana la statia Faina. Doi tineri au urcat in doua caiace iar ceilalti doi au coborat cu trenul. Nu cunoastem inca imprejurarile in care s-a produs tragedia. Urmeaza sa facem investigatii. Dupa coborarea de pe munte se va face necropsia si vom stabili cauzele mortii"  a declarat prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, Gabriel Munteanu, citat de emaramures.ro

Incidentul s-a produs in momentul in care au cazut intr-o cascada si au fost luati de apele involburate.

Una dintre victime este grefierul sef al Sectiei Penale de la Curtea de Apel Cluj, Horatiu Mihai Popovici.

 

Sursa video: emaramures.ro

Comentarii Facebook