Mărturii cutremurătoare de la accidentul din Sânpaul, în care au fost implicați cinci studenți

 

Cei cinci studenți implicați, vineri, 15 martie, în accidentul de la Sânpaul, au primit ajutor din partea unei tinere care studiază la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca.  

 

Accidentul a fost deosebit de grav. Şoferiţa a pierdut controlul volanului, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, și a plonjat cu mașina în pârăul Nădaş, de la cica 10 metri înălțime. 

 

Cei cinci tineri, patru din Șimleu Silvaniei și o fată din Nușfalău, se îndreptau spre casă într-o mașină marca Ford. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Cluj, Anca Purdea, a declarat că ”șoferita a pierdut controlul volanului intr-o curba deosebit de periculoasa, la dreapta, la iesirea din Sanpaul, si a plonjat cu masina in paraul Nadas. Cauza a fost neadaptarea vitezei la conditiile de drum. Niciunul dintre tineri nu purta centura de siguranta”.

 

Răniții au primit ajutor din partea unei studente la medicină, care trecea prin zonă. ”Eu si un prieten am fost primii la locul accidentului, doua persoane erau in apa, trei in masina, din care una a iesit pe picioarele ei. I-am scos pe cei doi din apa, am acordat primul ajutor persoanelor din apa, fata era in stop, am resuscitat-o si a inceput sa respire, a fost groaznic”, a mai spus studenta la medicină, conform graiulsalajului.ro

 

Accident la Sânpaul! Cinci studenți au plonjat cu mașina în Nadăș, de la 10 metri înălțime - VIDEO

 

Victimele au fost transportate la Spitatul Clinic Județean Cluj.

 

O persoană a fost externată chiar vineri, 15 martie, dar un alt rănit a decedat ca urmare a rănilor suferite. Alte trei persoane sunt internate la clinicile clujene, două în stare mai gravă.

 

Starea răniților din accidentul de la Sânpaul. Două fete sunt încă în comă

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 

 

Studenta care a realizat resuscitarea victimelor din accidentul de la Sânpaul este rugată să contacteze redacția Știri de Cluj pe adresa office@stiridecluj.com pentru anumite detalii privind momentul exact când s-a făcut intervenția de prim-ajutor.

Comentarii Facebook