Duminica 28 Aprilie

Marius Bojita, fostul rector al UMF: Sistemul SMURD trebuie dezvoltat. Acum se incearca distrugerea lui VIDEO


Fostul rector al UMF Cluj, profesorul Marius Bojita, a declarat ca sistemul SMURD trebuie dezvoltat la nivel national si nu trebuie "ingropat".

"Raed Arafat l-a implementat pentru prima data la Targu Mures si apoi l-a dezvoltat in toata tara. Evident ca munca lui nu este finalizata, pentru ca mai are inca multe de facut, dar el a inceput ceva care merge. Auzeam parca si la televizor ca, atunci cand ai o masina care merge bine, nu te apuci sa o demontezi ca sa vezi de ce merge bine. Ei bine, asta se incearca sa se faca acum.

Acest sistem al doctorului Arafat ar trebui incurajat si dezvoltat. Este un sistem privat care utilizeaza si resursele statului, fiind subordonat Ministerului Administratiei si Internelor.

Eu vad dezvoltat sistemul construit de domnul doctor Arafat si bineinteles ca statul nu poate sa se debaraseze de cooperare si conlucrare intre cele doua sisteme (n.red. primar si public). Nu putem sa fim exclusivisti si sa spunem asta, asta sau asta", a precizat profesorul Marius Bojita.

 

Declaratiile au fost facute cu ocazia vizitei la Cluj a presedintelui PSD, Victor Ponta.

Comentarii Facebook