Marioara Murărescu se simte bine. Apropiații ei susțin că cineva dezinformează și minte lumea

 

Starea de sănătate a realizatoarei TV, Marioara Murărescu, este bună, după cum a precizat și Nicolae Furdui Iancu.

 

Marioara Murărescu este internată la Cluj, dar le-a spus apropiaților că nu a fost operată din nou de cancer, ci la coloană.

 

Nicolae Furdui Iancu a povestit că nu a vizitat-o la spital așa cum s-a spus, ci a vorbit cu Marioara Murărescu la telefon.

 

Au fost ştiri false, n-am fost în vizită la Marioara Murărescu la spital. Puteam să ajung, dar după operaţia pe care dânsa a suferit-o, o vizită ar fi obosit-o. Am vorbit însă la telefon sâmbătă. Mi-a spus: ”Nu vă speriaţi, totul e spre bine, mă simt bine după operaţie. 

 

Nu a fost vorba de o urgenţă, ci de o intervenţie programată la coloană, din cauza unor vertebre tasate. Intervenţia s-a făcut la Cluj pentru că acolo e medicul specialist cel mai bun. Nu pot să cred că mai are doar câteva luni de trăit, aşa cum a apărut în presă, pentru că am vorbit prea bine cu dânsa. Deja se ridică şi poate merge”, a spus Nicolae Furdui Iancu, conform rtv.net.

 

Sofia Vicoveanca a încercat să o sune, dar nu a reușit.

 

Am sunat-o, dar nu mi-a răspuns. L-am sunat apoi pe Nicolae Furdui Iancu, pentru că s-a spus pe toate posturile TV că a vizitat-o la spital. Nicu nu a fost la ea, pentru că bolnavii trebuie lăsaţi să se odihnească. E atâta minciună în ţara asta încât nu se mai poate!”, a spus cântăreața de muzică populară. 

 

Marioara Murărescu a fost internată la Cluj săptămâna trecută, la Clinica de Neurochirurgie.

Comentarii Facebook