Manifest de REVOLTĂ al unui chiriaș satul de prețuri nesimțite din Cluj: Noi plătim si vrem respect!


O tânăra care caută o chirie in Cluj-Napoca s-a saturat de prețurile uriașe si le-a lăsat un mesaj de la obraz la obraz celor care cer tarife nesimțite.

Există cineva în Cluj Napoca care să închirieze la preț decent, pentru oameni normali care lucrează în Cluj, dar nu au salarii de mii de euro și nu au de unde să ofere doar când se mută în chirie  aprox 700€ plus comisioane, garanții si altele....Deci  un apartament cu 2 camere decomandate , chiar si nemobilat că avem mobilier cât cuprinde, să accepte un cățel mic, cuminte si mai curat poate ca un om care sta in chirie de peste 5 ani si are recomandări de la proprietarii la care a mai locuit. 

Preferabil zona Mărăști, cu posibilitate de parcare în zonă. 

PS: Doresc sa precizez ca noi chiriasii ar trebui sa avem pretentii atunci când ne mutăm pentru că noi plătim!  Noi trebuie sa avem toate cele necesare pentru secolul în care trăim și mai ales intr-un oras cum e Clujul . 

Acum că am expus frustrarea și condițiile, astept oferte. Multumesc pentru atenție”, a scris Andreea, un un grup de anunțuri.

Ofertă de „nerefuzat” în „Blocul cu aripi” din Cluj. Un proprietar nesimțit cere pentru locuința sa din Wings rata pentru închirierea unei case

Comentarii Facebook