Manelistul Culiță Sterp pare protejat de justiție! A fost eliberat și va fi cercetat în libertate


Manelistul Culiţă Sterp nu a fost arestat pentru 30 de zile de magistrații clujeni. Acesta a fost plasat sub control judiciar după ce a condus băut şi cu viteză, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, și a comis și un accident.

Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, dar judecătorii au fost blânzi cu el și l-au eliberat vineri, 18 noiembrie.  

Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani (n.red. Culiță Sterp), din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge)”, precizau polițiștii.

El a fost reținut pentru 24 de ore și amendat. ”Autoturismul (n.red. condus de Culiță Sterp) a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contraventiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor politistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.  Depășirea limitei legale de viteză a fost sancționată cu amendă în valoare de 1305 lei”, mai spun anchetatorii.

Cu toate acestea, manelistul a fost eliberat, în timp ce alți șoferi care nu fac accidente, dar conduc beți și nu opresc la semnalele polițiștilor sunt arestați pe 30 de zile.

WhatsApp Image 2022-11-18 at 17.07.37.jpeg

WhatsApp Image 2022-11-18 at 17.08.40.jpeg

Foto: Mihai Bacalu

Comentarii Facebook