Duminica 28 Aprilie

Mămicile din Mănăștur nu vor să împartă Baza Sportivă cu proprietarii de câini: Erau liberi, fără lesă. Vrem să devenim un „București 2”?


O mămică din Mănăștur spune că Primăria Cluj-Napoca ar trebui să semnalizeze corespunzător dacă Baza Sportivă „La Terenuri” este un loc pentru câini sau pentru copii. 

Femeia este nemulțumită de faptul că mămicile cu copii sunt nevoite să se ferească de patrupezii lăsați liberi, fără lesă, de către proprietari. 

„Vă rugăm să semnalizați corespunzător dacă terenul de la Baza Sportiva La Terenuri este loc pentru plimbat câini sau este interzis, iar în cazul în care acest lucru este interzis, ar trebui intensificate controalele și paznicii mai „activi”, nu doar să stea la recepție. 

Vă semnalez acest fenomen care este tot mai des întâlnit, în 01.10 (duminica), mămici cu copiii mici, trebuiau sa se ferească, de acești patrupezi care erau liberi, nelegați, fără lesă, ca și cum ar fi un loc pentru câini, nu pentru copii. Oare ne așteptăm să se întâmple o nenorocire și apoi vom lua măsuri? Vrem să devenim un București 2?”, a reclamat clujeanca pe o platformă de sesizări și reclamații.

Comentarii Facebook