„Mama Măgărițelor”, antreprenoare din Cluj, i-a surprins cu povestea ei pe investitorii de la Imperiul Leilor. A lucrat mulți ani pe vase de croazieră


Ileana Berci, clujeanca cunoscută sub pseudonimul „Ili - mama măgărițelor”, a cumpărat în 2018 împreună cu fratele ei 9 măgărițe și a deschis o fermă. Scopul a fost comercializarea laptelui de măgăriță. În prezent, în fermă sunt 177 de măgărițe, iar Ileana a venit la Imperiul Leilor pentru a cere o investiție de 200.000 de euro pentru 20% din companie.

„De ce am venit eu la voi? Vreau să fac cel mai fain retreat de la Cluj, cu măgărițe. Adică, pe lângă restaurant, să avem și cazare și un centru de echitație și terapie pentru copii”, a spus Ileana la Imperiul Leilor. 

Toți investitorii s-au retras:

„Ești mare actriță, Ili. Tu trebuia să-ți faci alt business”, i-a spus Cristina Bâtlan, după ce Ileana Berci și-a prezentat ideea de dezvoltare a afacerii.

„Mi-e foarte neclar, n-ai reușit să-mi explici businessul. Ești foarte bună la povești, foarte autentică, însă ăsta nu e un business pentru mine, cu siguranță, dar îți doresc succes și te felicit”, i-a spus Răzvan Raț. 

„Ești fenomenală! Mi se pare că îți faci o super reclamă aici la noi și toată lumea vine la măgărițe după asta. Mi se pare excepțional că am aflat astăzi cât de importante sunt beneficiile laptelui de măgăriță”, a comentat Dragoș Petrescu.

Ileana locuiește în Cara, la 17 km de Cluj. Pe lângă Magic Milk, este membru în asociația ROA Cluj, o asociație de producători care practică vânzarea directă a produselor  către clienți, fără intermediari! Ei se întâlnesc în parcari mari și predau produsele cerute de către client.

Până în 2017 a lucrat pe vase de croazieră, Royal Caribbean. Ea răcea foarte des, avea fluctuații de greutate, era predispusă la diverse alergii. Acesta a fost motivul pentru care a cumpărat, în 2018, măgărițe. În croazieră a cunoscut o doamna care a sfătuit-o să consume laptele de măgăriță, fiind un aliment miraculos. Datorită acelei persoane a descoperit beneficiile laptelui, spune femeia. Acum este mai sănătoasă decât la 20 de ani, susține Ileana Berci, potrivit protv.ro.

Comentarii Facebook