Mama elevului clujean cu Sindrom Down care și-a luat BAC -ul vrea să împartă premiile de la autoritățile locale

 

Mariana Moceanu, mama elevului cu Sindrom Down care și-a luat BAC -ul cu media șapte, a decis să împartă premiile pe care le va primi de la autoritățile locale cu alți doi tineri cu probleme.

 

După ce a aflat că fiul ei va fi premiat pentru performanțele școlare atât de autoritățile locale, cât și de cele județene, Mariana Moceanu a decis să împartă acest premiu cu Mihai Arsenie, un tânăr de 25 de ani, fiul lui Cristina Felea, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai, și cu Bogdan Cristea, un tănăr merituos care a reușit nu doar să treacă proba examenului de maturitate, ci a absolvit, în anul 2004, cursurile Facultății de Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

 

M-am gândit mult zilele acestea că opinia publică are ocazia să cunoască mai multe despre copii cu Sindrom Down. S-a făcut multă vâlvă după ce s-a aflat că Mihai a luat bacaluareatul. Eu cunosc încă doi tineri cu aceeași afecțiune, care au reușit această performanță anii trecuți. Părinții acestora sunt admirabili. Știu, spre exemplu, ce mamă extraordinară este Cristina Felea, pentru Mihai Arsenie, copilul ei. S-a luptat această femeie și se luptă permanent ca singurul copil pe care îl are să se bucure de viață pe deplin.

 

Ne-a legat destinul de a fi două mame singure care au dat naștere la doi băieți cu aceeși afecțiune, cărora le-am ales aceleași nume, Mihai și, ca urmare, ne sprijinim reciproc. Un alt băiat deosebit este Bogdan Cristea al cărui tată s-a zbătut mult pentru el. Toți ne bucurăm de reușitele copiilor noștri”, a declarat Mariana Moceanu.

 

Citește AICI povestea lui Mihai Arsenie și Bogdan Cristea.

Comentarii Facebook